Nieuws

“De koeken bij Knols Koek kun je weer ruiken: heerlijk!”

Een drukte van belang was het maandag in het winkeltje bij Knols Koek aan het Hoendiep. Vanaf maandag worden er weer koeken gebakken.

“We zijn echt super blij”, zegt directeur Edwin Knol van Knols Koek. “Het is een moeilijk jaar geweest maar nu ik mijn handen weer in het deeg kan zetten, is dat toch wel heel prettig.” Knols Koek werd vorig jaar augustus voor de tweede keer in acht jaar tijd getroffen door een grote brand. “Alles is verloren gegaan. Alleen de muren stonden er nog.” Toch was er voor Knol geen twijfel mogelijk, er moesten en zouden weer koeken gebakken gaan worden.”

“Ik reed hier langs in de auto en zag allemaal mensen staan, en ik dacht bingo” Vertelt een mevrouw enthousiast. “Ik ben heel blij dat er weer koeken te koop zijn.” Dat geldt ook voor een echtpaar uit Zuidlaren. “We waren hier vanochtend al even geweest maar toen waren we nog iets te vroeg, dus nu proberen we het voor de tweede keer, en ze zijn er. En moet je ruiken: die geur, dat is toch heerlijk?”